У кошику немає товарів.

Економте

Фаршировані кабачки

Фаршировані кабачки
Час на підготовку : До 45 хвилин
Загальний час : До 45 хвилин
Інгредієнти:
  • 4 круглі кабачки середнього розміру
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 солодка цибуля середнього розміру
  • 1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
  • 50-100 г сухих хлібних крихт
  • 200 г сиру моцарелла
  • сіль та свіжо-мелений чорний перець
  • оливкова олія
Підготовка:

Крок 1

Під час приготування страви використовуються функції 'Sautе' (тушкування) та 'Grill' (приготування на грилі) для мультиварки Делімано 8 в 1 .

Крок 2

Обріжте верхівки кабачків та виберіть ложкою серцевину, залишивши стінку та дно товщиною в 2 см. М’якоть не викидайте.

Крок 3

Отримані ємкості з кабачків посоліть та поперчіть. М’якоть наріжте шматками та відставте в сторону.

Крок 4

Увімкніть мультиварку 8 в 1 та оберіть функцію 'Sautе' (тушкування).

Крок 5

Розтопіть в мультиварці вершкове масло. Додайте дрібно нарізану цибулю та часник. Тушкуйте протягом 2 хвилин, доки вони не стануть м’якими.

Крок 6

Додайте нарізану м’якоть кабачків. Посоліть та поперчіть. Тушкуйте протягом 3-4 хвилин, доки кабачки не підрум’яняться.

Крок 7

Додайте хлібні крихти, гарно перемішайте та готуйте ще 1 хвилину. Потім перекладіть масу з мультиварки у миску. Каструлю мультиварки протріть паперовими рушниками та оберіть функцію 'Grill' (приготування на грилі).

Крок 8

Нафаршируйте кабачки готовою масою, зверху притрусіть натертим сиром моцарелла. Помістіть кабачки знову у мультиварку 8 в 1 та полийте невеликою кількістю оливкової олії.

Крок 9

Накрийте мультиварку скляною кришкою та запікайте 8-10 хвилин. Час від часу перевіряйте готовність кабачків, проколюючи їх гострим ножем. Кабачки повинні стати ніжними, а сир — підрум’янитися.

Author : Delimano