У кошику немає товарів.

Економте
  • Доставка по Україні без передплати
  • 14-денна гарантія повернення грошей
  • Вигідні умови кредитування

Фаршировані сардини

Фаршировані сардини
Час на підготовку : Більше 1 години
Загальний час : Більше 1 години
Інгредієнти:
  • 10 дуже свіжих, великих сардин
  • 1 червона (фіолетова) цибулина, дрібно нарізана
  • Оливкова олія
  • 1 свіжий лавровий лист
  • 1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
  • 50 мл білого вина
  • 1 пучок петрушки, дрібно нарізаний
  • Листя фенхеля, дрібно нарізані
  • 30 г кедрових горіхів
  • 1 ст. л. родзинок
  • 1 ст. л. ароматного оцту або винного оцту вищої якості
  • 1 яєчний білок
  • 2 шматочки хліба, крупно розкришені
  • 40 г тертого Пармезану
  • Мускатний горіх
  • Сіль і перець
Підготовка:

Фаршировані кедровими горіхами сардини припадуть до смаку навіть найвимогливішому гурману!

Крок 1

Почистіть риби, видаліть голову і нутрощі. Дістаньте центральну кістку і обережно промийте рибу під холодною водою. Просушіть філе з допомогою кухонного рушника. Потім посипте їх сіллю, перцем і змастіть оливковою олією.

Крок 2

У сотейнику Delimano підсмажте цибулю на сильному вогні з 0,5 ст. л. оливкової олії, поки вона не стане м'якою. Посоліть, додайте часник і дрібно нарізаний лавровий лист. Залийте все вином і дайте рідині випаруватися. Потім зніміть з вогню і охолодіть.

Крок 3

Залийте родзинки ароматним оцтом. На сковорідці Delimano підсмажте кедрові горіхи. Змішайте в мисці цибулю, часник, хлібні крихти, петрушку, фенхель, кедрові горіхи, родзинки, Пармезан, яєчний білки і трохи тертого мускатного горіха. Чайну ложку цієї суміші розмажте на одній половинці філе.

Крок 4

Накрийте другою половинкою і покладіть цей «бутерброд» в жароварку Delimano Dry Cooker. Додайте краплю олії і запікайте 10-15 хвилин. Подавайте з листям салату.

Author : Delimano