У кошику немає товарів.

Економте
  • Доставка по Україні без передплати
  • 14-денна гарантія повернення грошей
  • Вигідні умови кредитування

Гуляш з яловичини

Гуляш з яловичини
Час на підготовку : Більше 1 години
Загальний час : Більше 1 години
Інгредієнти:
  • 500 г яловичини
  • 2 ріпчасті цибулини
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 ст. л. паприки
  • 1 ч. л. меленого насіння зіри
  • 2-3 картоплини
  • 2-3 помідори
  • 1 зелений гострий перець
  • 1 пучок листя селери
  • 3 л води
  • олія
Підготовка:

Крок 1

Дрібно наріжте цибулю та часник. Поріжте яловичину та картоплю рівними кубиками. Поріжте помідори та зелений перець на маленькі шматочки.

Крок 2

Увімкніть мультиварку 8в1 та оберіть функцію 'Sautе' (тушкування). Розігрійте 3-4 ст. л. олії та, постійно помішуючи, протушкуйте цибулю, мелене насіння зіри, часник.

Крок 3

Коли вони розм’якнуть, додайте мелену паприку та кубики м’яса, посоліть і тушкуйте ще 2-3 хвилини. Додайте невелику кількість води, накрийте кришкою і тушкуйте ще на 3-5 хвилин.

Крок 4

Коли м’ясо буде готове, вкиньте підготовлену картоплю, зелений перець, помідори та листя селери. Налийте 3 л води та оберіть функцію Slow Cook' (повільне приготування).

Крок 5

Коли вода закипить, зменште вогонь та готуйте ще 2 години. Суп повинен стати густою масою.

Крок 6

Після закінчення приготування вийміть з супу листя селери. Готову страву подавайте на стіл з домашньою локшиною. Смачного Вам!

Author : Delimano