У кошику немає товарів.

Економте

Кабачки по-грецьки

Кабачки по-грецьки
Час на підготовку : До 45 хвилин
Загальний час : До 45 хвилин
Інгредієнти:
  • 1 по вкусу соль
  • 1 ч. л. сахар
  • 1 шт. помидор
  • 1 шт. перец сладкий
  • 2 ст. л. муки
  • 1 пучок щавеля
  • 2 ст. л. масло растительное
  • 1 пучок лук зеленый
  • 2 шт. кабачки
Підготовка:

Рецепт від учасниці конкурсу рецептів Делімано Шеф Марти Муцин

Крок 1

Щавель перебрати, помити і досить грубо порізати. Цибулю, перець, помідори помити обсушити. Нарізати овочі невеликими шматочками. Розігріти в сковорідці олію, обжарити в ній перець та цибулю. Добавити щавель, помідори і цукор, посолити. Накрити кришкою і тушити приблизно 15 хв.

Крок 2

Кабачки вимити, порізати кружками. Обмакнути кружки в муці і обжарити в олії по 1 хв. з кожної сторони.

Крок 3

Добавити тушені овочі, легенько перемішати і готувати ще 5 хв.

Страву подавати як холодну так і гарячу.

Я ще б додала базилік та молодий часник, вони нададуть страві пікантності.

Смачного!!!

Author : Марта Муцин