У кошику немає товарів.

Економте

Кабачки смажені з пармезаном

Кабачки смажені з пармезаном
Час на підготовку : 20 хв. і менше
Загальний час : 20 хв. і менше
Інгредієнти:
  • 100 г олії
  • 1 шт. кабачок
  • 4 шт. яйця
  • 100 г борошна
  • 1 щепотка солі
  • 150 г сиру Пармезан
Підготовка:

Рецепт від учасниці конкурсі рецептів Делімано Шеф Алли Аннюк

Улюблена страва мого сина. Починаємо:

Крок 1

Миємо кабачок

Крок 2

Нарізаємо його скибками 3мм.

Крок 3

Насипаємо борошно в миску, обсипаємо скибки з кожного боку та викладаємо на братванку.

Крок 4

взбиваємо білки до густої піни та змішуємо з жовтками і сіллю.

Крок 5

На розігріту пательню наливаємо олію.

Крок 6

Обмакуємо кожну скибку у яєчній піні і викладаємо на сковорідку.

Крок 7

Через 2 хв. перевертаємо кабачки іншим боком, зверху додаємо натертий сир і накриваємо кришкою.

Крок 8

Через 2-3 хв. знімаємо їх з пательні і викладаємо наступні. Смачного!

Author : Алла Аннюк