У кошику немає товарів.

Економте

Курка по-корейськи

Курка по-корейськи
Час на підготовку : Більше 1 години
Загальний час : Більше 1 години
Інгредієнти:
  • 500 г курячого стегна без кісток, нарізаного маленькими шматочками
  • 1 терта біла цибуля
  • 1 подрібнений зубчик часнику
  • 1 яйце
  • 250 мл води
  • 100 г крохмалю (кукурудзяного крохмалю)
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. свіжозмеленого перцю
  • Соняшникова олія для смаження
  • Трохи меленого перцю чілі (за смаком)
  • 4 ст. л. кетчупу
  • 2 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. насіння кунжуту
  • Сік, вичавлений з половини лимону
Підготовка:

Запросіть друзів у гості

Крок 1

Замаринуйте курча з цибулею та часником приблизно на 30 хвилин. Тим часом збийте разом яйце, воду, крохмаль, сіль і перець.

Крок 2

Розігрійте Delimano® Ceramica Dry Cooker™ (температурний сенсорний датчик на ручці має стати червоним) без жиру чи олії. Підсмажте сухе кунжутне насіння для вивільнення смаку (аромату).

Крок 3

Розігрійте олію в глибокій сковорідці Вок Delimano® Ceramica (температурний сенсорний датчик на ручці має стати червоним) або в сотейнику Delimano® Ceramica. Умокніть шматочки курчати в суміш з яйцем і крохмалем, після чого обережно помістіть в гарячу олію. Смажте приблизно 10 хвилин, поки шматочки не стануть хрусткими та не набудуть золотистого кольору. Висушіть на кухонному рушнику.

Крок 4

Змішайте кетчуп, перець чілі, лимонний сік, цукор і кунжутне насіння в каструлі Delimano® Ceramica та дайте закипіти. Вилийте на смажене курча та добре перемішайте для того, щоб м’ясо було вкрите соусом з усіх боків.

Подавайте ще гарячим.

Порада від Delmano:

Готуйте виключно на Delimano® Ceramica Dry Cooker

Author : Delimano