У кошику немає товарів.

Економте

Лазанья з кабачків

Лазанья з кабачків
Час на підготовку : Більше 1 години
Загальний час : Більше 1 години
Інгредієнти:
  • 4 ст. л. вершкового масла
  • 2 яйця
  • 350 мл молока
  • перець (чорный)
  • сіль
  • 2 ст. л. борошна
  • мускатний горіх
  • 200 г тертого сиру
  • 1 кг молодих кабачків
Підготовка:

Рецепт від учасниці конкурсу рецептів Делімано Шеф Марти Муцин

Крок 1

Дно форми встелити пергаментом для випічки, стінки змастити маслом.

Крок 2

Для соусу: розтопити на сковороді 3 ст.л. масла, додати 2 ст. л. борошна і протушити до золотистого кольору. Розвести борошно молоком, добре перемішати і готувати помішуючи на слабкому вогні поки не загусне. Коли соус охолоне, підмішати по одному яйця, посолити, поперчити, додати мускатний горіх. Підмішати 100 гр. тертого сиру.

Крок 3

Молоді кабачки нарізати тонкими продовгуватими пластинами. Декілька пластин викласти на дно форми і посипати тертим сиром. Полити соусом бешамель. Повторити слої поки не закінчаться всі інгридієнти. Посипати тертим сиром і запікати лазанью в духовці 50 хв. при 180 С.

Подавати страву холодною або гарячою.

Author : Марта Муцин