У кошику немає товарів.

Економте
  • Доставка по Україні без передплати
  • 14-денна гарантія повернення грошей
  • Вигідні умови кредитування

Мишата

Мишата
Час на підготовку : До 45 хвилин
Загальний час : До 45 хвилин
Інгредієнти:
  • 2-3 ст. л. майонезу
  • 2 шт. плавлених сирка
  • 1 шт. варене яйце
  • 3 шт. часника (зубчика)
  • 200 г крабових палочок
  • 5 шт. маслин ( чорних)
  • 20 г твердого сиру
  • 20 г моркви сирої
Підготовка:

Рецепт від учасниці конкурсу рецептів Делімано Шеф Ольги Юрчак

Крок 1

Плавлений сирок і яйце натираємо на тертці. Додаємо часник ( видушений через часничнецю), майонез.

Крок 2

Все це ретельно перемішуємо.

Крок 3

150 г. крабових паличок натираємо на міленькій тертці.

Крок 4

Формуємо тулуб миші, обкачуємо в крабових паличках. З тоненької смужки крабової палички робимо хвостик, вушка з моркви, очка з маслин.

Крок 5

Мишат викладаємо по центрі а в середині ставимо твердий сир.

Author : Ольга Юрчак