У кошику немає товарів.

Спробувати

Овочі гриль по-іспанськи

Інгредієнти:
  • Картопля – 5 шт.
  • Червоний болгарський перець – 1 шт.
  • Жовтий болгарський перець – 1 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Томатна паста – 3/4 склянки
  • Майонез – 1/4 склянки
  • Оцет з червоного вина – 1 ст. ложка
  • Часник роздавлений – 1 зубчик
  • Паприка копчена – 1 ч. ложка
  • Петрушка подрібнена – 1 ст. ложка
  • Мигдаль подрібнений – 1 ст. ложка
Підготовка:

Крок 1

Очищену картоплю наріжте в миску, додайте нарізаний часточками жовтий і червоний перець, а також оливкову олію. Акуратно струсіть, щоб перемішати. Приправте за смаком.

Крок 2

Розігрійте гриль і обсмажуйте овочі до готовності – по 3-4 хвилини з кожного боку. Перекладіть на тарілку.

Крок 3

Змішайте інгредієнти в мисці. Додайте приправи за смаком і викладіть на овочі. Посипте петрушкою і мигдалем.

__

* За бажанням ви можете доповнити рецепт своїми улюбленими овочами або навіть апетитними іспанськими ковбасками.

Author : Delimano