У кошику немає товарів.

Спробувати

Салат з клубнікою

Час на підготовку : 20 хв. і менше
Total time : 20 хв. і менше
Інгредієнти:
  • 1 шт. морковь
  • 1 ч. л. мед
  • 1 ч. л. соевый соус
  • 300 г креветки
  • 200 г клубника
  • 1 пучок листовой салат
  • 80 г брынза
  • 1 шт. лайм
  • 1 ч. л. бальзамического уксуса
Підготовка:

Рецепт від учасниці конкурсі рецептів Делімано Шеф Марти Муцин

Крок 1

Креветки зварити в кип'ячій підсоленій воді 5 хв. Відкинути на друшлак, дати вистигнути і очистити їх.

Крок 2

Клубніку перебрати, помити, очистити, обсушити та нарізати дольками.

Крок 3

Салат добре помити, обсушити, потім порвати на маленькі кусочки. Невелику моркву вимити, почистити і натерти на дрібній терці.

Крок 4

Бринзу нарізати маленькими кубиками. Для заправки: Вичавлений сік лайма, соєвий соус, мед, оцет з'єднати та ретельно перемішати.

Крок 5

Креветки, клубніку, салат моркву бринзу з'єднати. Полити заправкою, прикрасити по бажанню.

Author : Марта Муцин