Бутерброди з овочами і домашнім творогом
Час на підготовку:
До 45 хвилин
Загальний час:
До 45 хвилин
- Інгредієнти:
-
- 1 шт. баклажан
- 1 шт. морква
- 1 шт. цибуля
- 4-5 ст. л. майонезу
- 1 щепотка солі
- 1-2 шт. часнику
- 1 шт. Батон або чорний домашній хліб
- 5-6 ст. л. домашнього творога
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Рецепт від учасниці конкурсі рецептів Делімано Шеф Наталія Лаврук
Крок 1
Підсмажити батон або чорний домашній хліб на сковорідці.
Крок 2
Баклажани почистити, порізати довгими дольками посолити і підсмажити.
Крок 3
Підсмажити на сковорідці цибулю, моркву.
Крок 4
Натерти часник змішати з майонезом і домашнім творогом.
Крок 5
Змастити батон або чорний домашній хліб майонезом з домашнім творогом, покласти підсмажений баклажан, майонез, цибулю з морквою, зверху прикрасити петрушкою або кропом. СМАЧНОГО!!!