У кошику немає товарів.

Спробувати

Часниковий суп

Час на підготовку:

До 45 хвилин

Загальний час:

До 45 хвилин

Інгредієнти:
  • 6 картоплин
  • 6 зубків часнику
  • 1 ст. ложка спецій
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 1 столова ложка без верху борошна
  • 1 ст. ложка насіння кмину
  • 2 ст. ложки дрібно нарізаної петрушки
  • Черствий хліб
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

У холодні зимові дні, коли по вулицях гуляє застуда, часниковий суп буде дуже доречним! Ця страва не тільки доповнить Ваше меню, але і вбереже від вірусів.

Крок 1

Почистіть і роздушіть часник. У каструлі Delimano розтопіть мало і підсмажте часник, додайте борошно і перемішайте. Додайте 1,5 л води.

Крок 2

Почистіть картоплю і поріжте на дрібні шматочки. Додайте її в каструлю і варіть до готовності.

Крок 3

Зніміть каструлю з вогню, додайте спеції, насіння кмину, сіль і петрушку, все ретельно перемішайте.

Крок 4

Хліб дрібно наріжте. На сковорідці Delimano розтопіть невелику кількість жиру і підсмажте хліб, поки він не стане хрустким. Додайте сухарики до кожної порції і подавайте до столу.

Автор : Delimano