Часниковий суп
Час на підготовку:
До 45 хвилин
Загальний час:
До 45 хвилин
- Інгредієнти:
-
- 6 картоплин
- 6 зубків часнику
- 1 ст. ложка спецій
- 1 ст. ложка вершкового масла
- 1 столова ложка без верху борошна
- 1 ст. ложка насіння кмину
- 2 ст. ложки дрібно нарізаної петрушки
- Черствий хліб
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
У холодні зимові дні, коли по вулицях гуляє застуда, часниковий суп буде дуже доречним! Ця страва не тільки доповнить Ваше меню, але і вбереже від вірусів.
Крок 1
Почистіть і роздушіть часник. У каструлі Delimano розтопіть мало і підсмажте часник, додайте борошно і перемішайте. Додайте 1,5 л води.
Крок 2
Почистіть картоплю і поріжте на дрібні шматочки. Додайте її в каструлю і варіть до готовності.
Крок 3
Зніміть каструлю з вогню, додайте спеції, насіння кмину, сіль і петрушку, все ретельно перемішайте.
Крок 4
Хліб дрібно наріжте. На сковорідці Delimano розтопіть невелику кількість жиру і підсмажте хліб, поки він не стане хрустким. Додайте сухарики до кожної порції і подавайте до столу.