Гуляш з яловичини
Час на підготовку:
Більше 1 години
Загальний час:
Більше 1 години
- Інгредієнти:
-
- 500 г яловичини
- 2 ріпчасті цибулини
- 2-3 зубчики часнику
- 2 ст. л. паприки
- 1 ч. л. меленого насіння зіри
- 2-3 картоплини
- 2-3 помідори
- 1 зелений гострий перець
- 1 пучок листя селери
- 3 л води
- олія
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Крок 1
Дрібно наріжте цибулю та часник. Поріжте яловичину та картоплю рівними кубиками. Поріжте помідори та зелений перець на маленькі шматочки.
Крок 2
Увімкніть мультиварку 8в1 та оберіть функцію 'Sautе' (тушкування). Розігрійте 3-4 ст. л. олії та, постійно помішуючи, протушкуйте цибулю, мелене насіння зіри, часник.
Крок 3
Коли вони розм’якнуть, додайте мелену паприку та кубики м’яса, посоліть і тушкуйте ще 2-3 хвилини. Додайте невелику кількість води, накрийте кришкою і тушкуйте ще на 3-5 хвилин.
Крок 4
Коли м’ясо буде готове, вкиньте підготовлену картоплю, зелений перець, помідори та листя селери. Налийте 3 л води та оберіть функцію Slow Cook' (повільне приготування).
Крок 5
Коли вода закипить, зменште вогонь та готуйте ще 2 години. Суп повинен стати густою масою.
Крок 6
Після закінчення приготування вийміть з супу листя селери. Готову страву подавайте на стіл з домашньою локшиною. Смачного Вам!