Кабачки смажені з пармезаном
Час на підготовку:
20 хв. і менше
Загальний час:
20 хв. і менше
- Інгредієнти:
-
- 100 г олії
- 1 шт. кабачок
- 4 шт. яйця
- 100 г борошна
- 1 щепотка солі
- 150 г сиру Пармезан
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Рецепт від учасниці конкурсі рецептів Делімано Шеф Алли Аннюк
Улюблена страва мого сина. Починаємо:
Крок 1
Миємо кабачок
Крок 2
Нарізаємо його скибками 3мм.
Крок 3
Насипаємо борошно в миску, обсипаємо скибки з кожного боку та викладаємо на братванку.
Крок 4
взбиваємо білки до густої піни та змішуємо з жовтками і сіллю.
Крок 5
На розігріту пательню наливаємо олію.
Крок 6
Обмакуємо кожну скибку у яєчній піні і викладаємо на сковорідку.
Крок 7
Через 2 хв. перевертаємо кабачки іншим боком, зверху додаємо натертий сир і накриваємо кришкою.
Крок 8
Через 2-3 хв. знімаємо їх з пательні і викладаємо наступні. Смачного!