"Мишата" з крабовими паличками
Час на підготовку:
До 45 хвилин
Загальний час:
До 45 хвилин
- Інгредієнти:
-
- 2-3 ст. л. майонезу
- 2 шт. плавлених сирка
- 1 шт. варене яйце
- 3 шт. часника (зубчика)
- 200 г крабових палочок
- 5 шт. маслин ( чорних)
- 20 г твердого сиру
- 20 г моркви сирої
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Рецепт від учасниці конкурсу рецептів Делімано Шеф Ольги Юрчак
Крок 1
Плавлений сирок і яйце натираємо на тертці. Додаємо часник ( видушений через часничнецю), майонез.
Крок 2
Все це ретельно перемішуємо.
Крок 3
150 г. крабових паличок натираємо на міленькій тертці.
Крок 4
Формуємо тулуб миші, обкачуємо в крабових паличках. З тоненької смужки крабової палички робимо хвостик, вушка з моркви, очка з маслин.
Крок 5
Мишат викладаємо по центрі а в середині ставимо твердий сир.