Новорічна качка з яблуками
Час на підготовку:
Більше 1 години
Загальний час:
Більше 1 години
- Інгредієнти:
-
- Качка
- 1 кг яблук
- Гвоздика
- Cіль
- Паприка
- 50 мл меду
- 50 мл коньяку
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Крок 1
Качку натріть сіллю і паприкою, начиніть її дольками яблук. Зашийте або скріпіть шкірку зубочистками.
Крок 2
Покладіть качку у форму для випікання Delimano і поставте у гарячу духовку. Випікайте 30 хв на великому вогні до утворення скоринки, а потім — на малому.
Крок 3
Наприкінці готування зробіть надрізи у вигляді скісної сітки та прикрасьте гвоздикою.
Крок 4
У сковорідці Delimano або соусниці Delimano змішайте мед та коньяк, доведіть до кипіння.
Крок 5
За 10 хвилин до завершення готування нанесіть теплу глазур на качку.