У кошику немає товарів.

Спробувати

Новорічна качка з яблуками

Час на підготовку:

Більше 1 години

Загальний час:

Більше 1 години

Інгредієнти:
  • Качка
  • 1 кг яблук
  • Гвоздика
  • Cіль
  • Паприка
  • 50 мл меду
  • 50 мл коньяку
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Крок 1

Качку натріть сіллю і паприкою, начиніть її дольками яблук. Зашийте або скріпіть шкірку зубочистками.

Крок 2

Покладіть качку у форму для випікання Delimano і поставте у гарячу духовку. Випікайте 30 хв на великому вогні до утворення скоринки, а потім — на малому.

Крок 3

Наприкінці готування зробіть надрізи у вигляді скісної сітки та прикрасьте гвоздикою.

Крок 4

У сковорідці Delimano або соусниці Delimano змішайте мед та коньяк, доведіть до кипіння.

Крок 5

За 10 хвилин до завершення готування нанесіть теплу глазур на качку.

Автор : Delimano