Паелья
Час на підготовку:
До 45 хвилин
Загальний час:
До 45 хвилин
- Інгредієнти:
-
- 6 курячих гомілок
- 250 г сирокопченої ковбаси
- 300 г сирих креветок з панциром
- 1 кг очищених молюсків
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 жовтих перці
- 150 г зеленої квасолі
- 500 г паельї (короткозерного рису)
- 1,25 л курячого бульйону
- велика щіпка шафрану
- 1 гілочка розмарину
- 2 ч. л. копченої паприки
- оливкова олія
- сіль, перець
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Крок 1
Для приготування страви використовуйте функцію 'Sautе' (тушкування) та 'Slow Cook' (повільне приготування) для Мультиварки 8 в 1 .
Крок 2
Відділіть м’ясо від кістки, зніміть шкірку, промийте та поріжте філе на великі шматки. Наріжте сирокопчену ковбасу, очистіть креветки та молюски (викиньте всі, що не закриваються при натисканні).
Крок 3
Дрібно наріжте цибулю та часник. Потім поріжте крупно жовтий перець, наріжте зелену квасолю.
Крок 4
Увімкніть Мультиварку 8 в 1 та виставте функцію 'Sauté'.
Крок 5
Розігрійте у мультиварці 2-3 ст. л. оливкової олії та протушкуйте курятину до золотистого кольору. Вийміть її з каструлі.
Крок 6
Вкиньте в каструлю сирокопчені ковбаски та готуйте, доки вони не засмажаться. Потім додайте цибулю, часник та перець. Тушкуйте, щоб вони розм’якли.
Крок 7
Помістіть курятину назад в каструлю разом з зеленою квасолею. Додайте паприку та готуйте протягом хвилини. Додайте рис та розмішайте.
Крок 8
У мультиварку налийте курячого бульйону, додайте шафран та гілочку розмарину. Накрийте каструлю кришкою та готуйте до готовності рису.
Крок 9
Тепер додайте креветки та молюски, знову накрийте кришкою та продовжуйте готувати, доки молюски не відкриються.
Крок 10
Вкиньте в каструлю нарізану петрушку, натерту цедру лимона та подавайте на стіл з дольками лимону. Смачного Вам!