У кошику немає товарів.

Спробувати

Паелья

Час на підготовку:

До 45 хвилин

Загальний час:

До 45 хвилин

Інгредієнти:
  • 6 курячих гомілок
  • 250 г сирокопченої ковбаси
  • 300 г сирих креветок з панциром
  • 1 кг очищених молюсків
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 жовтих перці
  • 150 г зеленої квасолі
  • 500 г паельї (короткозерного рису)
  • 1,25 л курячого бульйону
  • велика щіпка шафрану
  • 1 гілочка розмарину
  • 2 ч. л. копченої паприки
  • оливкова олія
  • сіль, перець
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Крок 1

Для приготування страви використовуйте функцію 'Sautе' (тушкування) та 'Slow Cook' (повільне приготування) для Мультиварки 8 в 1 .

Крок 2

Відділіть м’ясо від кістки, зніміть шкірку, промийте та поріжте філе на великі шматки. Наріжте сирокопчену ковбасу, очистіть креветки та молюски (викиньте всі, що не закриваються при натисканні).

Крок 3

Дрібно наріжте цибулю та часник. Потім поріжте крупно жовтий перець, наріжте зелену квасолю.

Крок 4

Увімкніть Мультиварку 8 в 1 та виставте функцію 'Sauté'.

Крок 5

Розігрійте у мультиварці 2-3 ст. л. оливкової олії та протушкуйте курятину до золотистого кольору. Вийміть її з каструлі.

Крок 6

Вкиньте в каструлю сирокопчені ковбаски та готуйте, доки вони не засмажаться. Потім додайте цибулю, часник та перець. Тушкуйте, щоб вони розм’якли.

Крок 7

Помістіть курятину назад в каструлю разом з зеленою квасолею. Додайте паприку та готуйте протягом хвилини. Додайте рис та розмішайте.

Крок 8

У мультиварку налийте курячого бульйону, додайте шафран та гілочку розмарину. Накрийте каструлю кришкою та готуйте до готовності рису.

Крок 9

Тепер додайте креветки та молюски, знову накрийте кришкою та продовжуйте готувати, доки молюски не відкриються.

Крок 10

Вкиньте в каструлю нарізану петрушку, натерту цедру лимона та подавайте на стіл з дольками лимону. Смачного Вам!

Автор : Delimano