Ростбіф "Новорічний"
- Інгредієнти:
-
- яловича рулька 2-2,5 кг
- 3 цибулини
- 4 моркви
- Картопля
- Майоран
- Сіль
- Перець
- Розмарин
- Оливкова олія
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
-
1
-
2
-
3
-
4
Почніть приготування, нарізавши цибулю кільцями (1), моркву дрібними шматочками (2), а картоплю кубиками (3). Подрібніть майоран (4).
-
5
-
6
-
7
-
8
Очищеним і розрізаним навпіл зубчиком часнику натріть яловичину (5). На обробній дошці розподіліть сіль і обваляйте в ній шматок м'яса з усіх боків (6). Також додайте трохи перцю (7). Налийте трохи олії в дрібну овальну форму/кришку, підігрійте. Потім злегка підсмажте м'ясо з кожного боку (8). Це дозволить ростбіфу утримати природні соки і не стати занадто сухим.
-
9
-
10
-
11
-
12
Помістіть овочі в глибоку овальну форму - спочатку цибулю, потім моркву і картоплю. Приправте майораном і оливковою олією (9). Зверху покладіть підсмажене м'ясо і посипте розмарином (10). Поставте в духовку на 2 години при 200 °C (1 година на кожен кілограм). Кличте всіх насолодитись розкішним частуванням і подавайте яловичину прямо в овальній формі Delimano Stone Legend (12). Смачного!
-