У кошику немає товарів.

Спробувати

Ростбіф "Новорічний"

Інгредієнти:
  • яловича рулька 2-2,5 кг
  • 3 цибулини
  • 4 моркви
  • Картопля
  • Майоран
  • Сіль
  • Перець
  • Розмарин
  • Оливкова олія
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Почніть приготування, нарізавши цибулю кільцями (1), моркву дрібними шматочками (2), а картоплю кубиками (3). Подрібніть майоран (4).

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Очищеним і розрізаним навпіл зубчиком часнику натріть яловичину (5). На обробній дошці розподіліть сіль і обваляйте в ній шматок м'яса з усіх боків (6). Також додайте трохи перцю (7). Налийте трохи олії в дрібну овальну форму/кришку, підігрійте. Потім злегка підсмажте м'ясо з кожного боку (8). Це дозволить ростбіфу утримати природні соки і не стати занадто сухим.

  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Помістіть овочі в глибоку овальну форму - спочатку цибулю, потім моркву і картоплю. Приправте майораном і оливковою олією (9). Зверху покладіть підсмажене м'ясо і посипте розмарином (10). Поставте в духовку на 2 години при 200 °C (1 година на кожен кілограм). Кличте всіх насолодитись розкішним частуванням і подавайте яловичину прямо в овальній формі Delimano Stone Legend (12). Смачного!

Автор : Delimano