Салат з полуницею
Час на підготовку:
20 хв. і менше
Загальний час:
20 хв. і менше
- Інгредієнти:
-
- 1 морква
- 1 ч. л. меду
- 1 ч. л. соєвого соусу
- 300 г креветок li>
- 200 г полуниці li>
- 1 пучок листового салату li>
- 80 г бринзи li>
- 1 лайм li>
- 1 ч. л. бальзамічного оцту li>
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Рецепт від учасниці конкурсі рецептів "Delimano Шеф" Марти Муцин
Крок 1
Креветки варити в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відкинути на друшляк, дати охолонути та очистити їх.
Крок 2
Полуницю помити, очистити, обсушити та нарізати скибками.
Крок 3
Салат добре промити, обсушити, потім порвати на маленькі кусочки. Невелику моркву вимити, почистити та натерти на дрібній терці.
Крок 4
Бринзу нарізати маленькими кубиками. Для заправки: Вичавлений сік лайма, соєвий соус, мед і оцет ретельно перемішати.
Крок 5
Креветки, полуницю, салат, моркву та бринзу змішати. Полити заправкою, прикрасити за бажанням.