У кошику немає товарів.

Спробувати

Салат з полуницею

Час на підготовку:

20 хв. і менше

Загальний час:

20 хв. і менше

Інгредієнти:
  • 1 морква
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 300 г креветок
  • 200 г полуниці
  • 1 пучок листового салату
  • 80 г бринзи
  • 1 лайм
  • 1 ч. л. бальзамічного оцту
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Рецепт від учасниці конкурсі рецептів "Delimano Шеф" Марти Муцин

Крок 1

Креветки варити в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин. Відкинути на друшляк, дати охолонути та очистити їх.

Крок 2

Полуницю помити, очистити, обсушити та нарізати скибками.

Крок 3

Салат добре промити, обсушити, потім порвати на маленькі кусочки. Невелику моркву вимити, почистити та натерти на дрібній терці.

Крок 4

Бринзу нарізати маленькими кубиками. Для заправки: Вичавлений сік лайма, соєвий соус, мед і оцет ретельно перемішати.

Крок 5

Креветки, полуницю, салат, моркву та бринзу змішати. Полити заправкою, прикрасити за бажанням.

Автор : Марта Муцин