Відбивна зі свинини з журавлинним соусом
Час на підготовку:
До 45 хвилин
Загальний час:
До 45 хвилин
- Інгредієнти:
-
- 4 реберця відбивної
- 200 мл олії
- 400 г журавлини
- 2–3 гілочки чебрецю
- 100 г цукру
- 1 зубчик часнику
- 200 мл червоного вина
- Сіль, перець
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Святковий стіл – це не просто певний перелік страв – це демонстрація кулінарних здібностей господині. Ми пропонуємо Вам рецепт приготування відбивної зі свинини з журавлинним соусом. Ця страва допоможе Вам розвіяти всі сумніви щодо Ваших кулінарних талантів і стане справжньою окрасою столу!
Крок 1
У сковорідці Delimano підігрійте олію разом з чебрецем, часником та остудіть. Полийте нею відбивну та маринуйте 30 хв.
Крок 2
У сковорідці Delimano Wok підігрійте з вином журавлину, подрібніть в блендері i продавіть через сито.
Крок 3
Отриманий соус перелийте у соусницю Delimano та прогрійте, додаючи сіль, цукор.
Крок 4
Підсмажте відбивні у сковорідці-гриль Delimano. Готові відбивні з апетитними смужечками полийте соусом.