У кошику немає товарів.

Спробувати

Відбивна зі свинини з журавлинним соусом

Час на підготовку:

До 45 хвилин

Загальний час:

До 45 хвилин

Інгредієнти:
  • 4 реберця відбивної
  • 200 мл олії
  • 400 г журавлини
  • 2–3 гілочки чебрецю
  • 100 г цукру
  • 1 зубчик часнику
  • 200 мл червоного вина
  • Сіль, перець
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Святковий стіл – це не просто певний перелік страв – це демонстрація кулінарних здібностей господині. Ми пропонуємо Вам рецепт приготування відбивної зі свинини з журавлинним соусом. Ця страва допоможе Вам розвіяти всі сумніви щодо Ваших кулінарних талантів і стане справжньою окрасою столу!

Крок 1

У сковорідці Delimano підігрійте олію разом з чебрецем, часником та остудіть. Полийте нею відбивну та маринуйте 30 хв.

Крок 2

У сковорідці Delimano Wok підігрійте з вином журавлину, подрібніть в блендері i продавіть через сито.

Крок 3

Отриманий соус перелийте у соусницю Delimano та прогрійте, додаючи сіль, цукор.

Крок 4

Підсмажте відбивні у сковорідці-гриль Delimano. Готові відбивні з апетитними смужечками полийте соусом.

Автор : Delimano