Відбивні з телятини по-грецьки
Час на підготовку:
До 45 хвилин
Загальний час:
До 45 хвилин
- Інгредієнти:
-
- 2 ½ ст. л. оливкової олії
- 2 подрібнені зубці часнику
- 1 ч. л. сушеного орегано
- ¼ ч. л. меленого стручкового червоного перцю
- 1 кг відбивних з телятини, товщиною по 2 см
- 500 г молодого шпинату
- 125 мл жирного йогурту
- 1 пучок свіжого рубленого кропу
- ½ ст. л. лимонного соку
- ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
-
Розкішна вечеря
Крок 1
Розігрійте (температурний сенсорний датчик на ручці має стати червоним) сковороду Delimano® Ceramica. Змішайте 1 ½ ст. л. оливкової олії, часник, орегано, корицю, стручковий червоний перець, сіль і перець.
Крок 2
Змастіть відбивні сумішшю. Готуйте їх у сковороді приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Крок 3
У сковороді Delimano® Ceramica розігрійте (температурний сенсорний датчик на ручці має стати червоним) одну лише краплину олії та додайте шпинат, помішуючи, поки шпинат не стане в’ялим, а рідина, що вийшла зі шпинату, не випариться. Посипте сіллю. Добре висушіть і додайте до шпинату йогурт, кріп і лимонний сік.
Крок 4
Покладіть усе назад у сковороду та повільно розігрівайте, слідкуючи за тим, щоб суміш не кипіла.
Порада від Delimano:
Нехай Вас здивує та водночас порадує багатофункціональні можливості сковорідки Delimano® Ceramica.