У кошику немає товарів.

Спробувати

Відбивні з телятини по-грецьки

Час на підготовку:

До 45 хвилин

Загальний час:

До 45 хвилин

Інгредієнти:
  • 2 ½ ст. л. оливкової олії
  • 2 подрібнені зубці часнику
  • 1 ч. л. сушеного орегано
  • ¼ ч. л. меленого стручкового червоного перцю
  • 1 кг відбивних з телятини, товщиною по 2 см
  • 500 г молодого шпинату
  • 125 мл жирного йогурту
  • 1 пучок свіжого рубленого кропу
  • ½ ст. л. лимонного соку
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

Розкішна вечеря

Крок 1

Розігрійте (температурний сенсорний датчик на ручці має стати червоним) сковороду Delimano® Ceramica. Змішайте 1 ½ ст. л. оливкової олії, часник, орегано, корицю, стручковий червоний перець, сіль і перець.

Крок 2

Змастіть відбивні сумішшю. Готуйте їх у сковороді приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Крок 3

У сковороді Delimano® Ceramica розігрійте (температурний сенсорний датчик на ручці має стати червоним) одну лише краплину олії та додайте шпинат, помішуючи, поки шпинат не стане в’ялим, а рідина, що вийшла зі шпинату, не випариться. Посипте сіллю. Добре висушіть і додайте до шпинату йогурт, кріп і лимонний сік.

Крок 4

Покладіть усе назад у сковороду та повільно розігрівайте, слідкуючи за тим, щоб суміш не кипіла.

Порада від Delimano:

Нехай Вас здивує та водночас порадує багатофункціональні можливості сковорідки Delimano® Ceramica.

Автор : Delimano