У кошику немає товарів.

Спробувати

Статті

1-10 of 15

Page:
  1. 1
  2. 2
  • Масляна на порозі: поласуйте млинцями на йогурті

    Масляна на порозі: поласуйте млинцями на йогурті

    Солодкі млинці на фруктовому йогурті дуже тонкі, еластичні та надзвичайно смачні! Такі млинці стануть ідеальним сніданком для всієї родини. Для цього рецепту підійде будь-який йогурт з додаванням фруктів, або до натурального йогурту з нейтральним смаком можна додати фруктове чи ягідне пюре.

    Детальніше 
  • Заварні млинці на кефірі

    Заварні млинці на кефірі

    Напередодні Масляної пропонуємо спекти дуже смачні та гарні млинці! Вони будуть добре смакувати як зі сметаною, з медом, сиром, згущеним молоком і джемом, так із з оселедцем і червоною рибкою!

    Детальніше 
  • Зелені млинці з червоною рибкою

    Зелені млинці з червоною рибкою

    Яскраві та ефектні млинці зі шпинатом, вершковим сиром та червоною рибою мають незвичайний колір та неперевершений смак, які обов’язково сподобаються вашим рідним та друзям. Такі смаколики не соромно подати й до святкового столу!

    Детальніше 
  • Безглютенові тонкі млинці

    Безглютенові тонкі млинці

    Хто не любить млинці? Надзвичайно ніжні, солодкуваті та неймовірно смачні – це просто ідеальна страва! Для приготування ідеальних тонких безглютенових млинців вам знадобиться лише трішки практики та вміння обходитися зі сковорідкою :)

    Детальніше 
  • Млинці з яблуком та корицею

    Млинці з яблуком та корицею

    Тонкі млинці з ніжною яблучною начинкою та ароматом кориці – це чудовий десерт, який зовсім нескладно приготувати. Скуштувавши його хоча б раз, ви обов’язково захочете приготувати цю чудову страву знову.

    Детальніше 
  • Смачні традиції: Коли їдять кутю?

    Смачні традиції: Коли їдять кутю?

    Кутя, вона ж сочиво, куцця по-білоруськи або кутя по-українськи - найважливіше блюдо зими. Як вона з'явилася? Що символізує? І скільки разів в нинішньому січні прикрасить ваш святковий стіл? Не поспішайте з відповідями, поки не дочитаєте статтю до кінця. Адже улюблене частування можна готувати за різними рецептами, до різних дат і навіть за різними календарями ... Не кажіть потім, що не встигли розкуштувати!

    Детальніше 
  • Как измельчать продукты без блендера? 6 хитрых способов

    Как измельчать продукты без блендера? 6 хитрых способов

    Бывают в кулинарии ситуации, когда нужно резать ингредиенты не просто мелко, а очень мелко. Детское питание, крем-суп, аджика, кабачковая икра... Если на кухне почему-то нет блендера, все эти маленькие вкусные соблазны становятся большим вызовом для хозяйки. Как же поступить? Вооружиться ножом, запастись терпением и рискнуть пальцами? Или есть другие способы? Внимание, подсказки!

    Детальніше 
  • Салат «Цезарь»: Как готовить правильно?

    Салат «Цезарь»: Как готовить правильно?

    Увы, данное блюдо тоже можно испортить: от ошибок не застрахован никто. А если вы хотите воспроизвести «Цезарь» максимально точно по оригинальному рецепту, вам тем более понадобятся подсказки. Ведь у него тоже есть свои особенности, тонкости и хитрости... Хотите порадовать себя  и гостей восхитительным салатом? Вот сведения, которые вам могут пригодиться…

    Детальніше 
  • Готовим аппетитную шарлотку: Тонкости и хитрости

    Готовим аппетитную шарлотку: Тонкости и хитрости

    Самой популярной, конечно, остается яблочная шарлотка. Это классика домашней кухни. Однако шарлотки могут быть очень разными: фруктовыми и ягодными, однослойными и многослойными, теплыми и охлажденными... Хотите знать, как сделать самую вкусную шарлотку? Тогда откроем несколько секретов!

    Детальніше 
  • Домашняя «Нутелла» – а вы умеете ее готовить?

    Домашняя «Нутелла» – а вы умеете ее готовить?

    Не сомневаемся, «Нутеллу» любят все, от мала до велика. И Масленица дает замечательный повод ею полакомиться, ведь «Нутелла» – отличная начинка для блинов! Но пробовали вы когда-нибудь готовить ее сами? Конечно, это сложнее, чем просто открыть баночку, но зато вы получаете редкую возможность сделать вкусное по-настоящему полезным. А заодно – похвалить себя за новый кулинарный навык. Ну что, приступим?

    Детальніше 

1-10 of 15

Page:
  1. 1
  2. 2